Darmowa dostawa już od 250 zł. ! Dwa poziomy gratisów 400 i 800 zł. Zapraszamy !

-
MASZYNKA słoik UBIJAK robienia masła maselnica przezroczysta KILNER 1l






Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 11 |
Dostępność |
|
Waga | 1.4 kg |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zostaw telefon |
Dlaczego warto kupić angielską markę Kilner?
Marka Kilner została założona w 1842 r. w Dewsbury w Anglii przez Johna Kilnera – otwarto tutaj pierwszą fabrykę. Jej początki związane są z produkcją szklanych słoików i butelek, wtedy też powstał kultowy słoik Kilner®. Produkty marki zdobywały niezwykłą popularność na całym świecie goszcząc w milionach domów.
Innowacyjne rozwiązania dla Twojej kuchni
Firma się rozrastała, została otwarta druga fabryka, a asortyment poszerzył się o nowe produkty uzupełniające ofertę oryginalnych słoików. Dziś marka Kilner to synonim wysokiej jakości produktów do przechowywania i konserwowania jedzenia oraz innowacyjnych gadżetów kuchennych.
Tradycja spotyka nowoczesność
Kilner łączy tradycję ze współczesnym designem, tworząc funkcjonalne i estetyczne rozwiązania dla Twojej kuchni. Szkło najwyższej jakości zapewnia bezpieczeństwo przechowywania żywności, a unikalne projekty sprawiają, że korzystanie z produktów marki staje się prawdziwą przyjemnością.
Zaufana przez miliony klientów na całym świecie
Nie ma nic lepszego niż mieć pewność co do jakości i renomy zakupionych produktów. Marka Kilner cieszy się zaufaniem klientów na całym globie od ponad 170 lat - dołącz do grona zadowolonych użytkowników już dziś!
CECHY PRODUKTU:
- ręczny ubijak do masła,
- pozwoli przygotować 110 g masła z 300 ml śmietany,
- składa się ze słoika 1 l oraz mechanizmu z korbką,
- bardzo łatwy użyciu – przygotowanie masła trwa ok. 10 min.,
- ciekawy design przyciąga spojrzenie,
- przeznaczony do mycia ręcznego.
JAK PRZYGOTOWAĆ DOMOWE MASŁO?
1. Przelać śmietanę (najlepiej domową lub 30% ze sklepu) do słoika i dodać szczyptę soli.
2. Zakręcić słoik i kręcić korbką do momentu oddzielenia się maślanki.
3. Odkręcić pokrywkę, odlać maślankę, a masło przełożyć do miski z zimną wodą.
4. Masło ugniatać jak ciasto, następnie odlać powstałą maślankę.
5. Masło przełożyć do maselniczki (w lodówce można je przechowywać max. przez tydzień).
Wymiary: 26,9 x 10,9 x 16,5 cm (szer. x wys. x dł.)
Pojemność: 1 l
Materiał: szkło, stal nierdzewna, tworzywo sztuczne, drewno
Kolor: przezroczysty